Video: Peberfisk fra pladen
Peberfisk fra pladenKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
0.75 stk Citron
-
700 gram Torskefilet
-
0 Havsalt
-
2 stk Hvidløgs fed
-
75 gram Smør
-
1.5 spsk Cognac
-
3 spsk Grønne peberkorn
-
0 Peber
-
2 spsk Olivenolie
-
4 spsk Rasp
Pil løgene og knus dem, pres citronen.
Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft.
Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°C).
Rør smørret sammen med cognac og peberkorn og krydr med salt og peber.
Pensl en bageplade med olivenolien, sæt pladen i den varme ovn og lad den blive varm.
Tag den så ud igen og læg fiskefileterne på pladen.
Sæt igen pladen ind i ovnen på midterste rille og lad det stege godt 5 minutter.
Ud med bagepladen, vend fisken.
Drys med raspen og fordel små stykker kryddersmør på alle skiver.
Lad det stege endnu 6-8 minutter.
Server med citronskiver.
Salat, franskbrød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frugtspyd
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, flormelis og citronsaft.Kog blandingen ved jævn va...
Persillesauce
Smelt smørret og rør melet i. Der piskes, og mælken tilsættes lidt efter lidt. Når saucen...
Masalakylling med grønsager
Kyllingefileterne gnides med Masala og steges i fedtstoffet ca. 4 min. på hver side. filet...