Pil løgene og knus dem, pres citronen. Krydr fisken med salt, hvidløg og citronsaft. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft 180°C). Rør smørret sammen med cogna

Peberfisk fra pladen

Peberfisk fra pladen
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Salat, franskbrød

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pocherede æg med kaviar

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Æggene pocheres, læs beskrivelse nedefor. Brødet ristes og kaviaren fordeles på brødet....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ostesauce

Vegetar

Pisk mel og mælk ud i en tykbundet gryde. Tilsæt smør. Bring saucen i kog under piskning,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Laks i green curry

Stærk mad
Fiskeretter

Skær laksen i 2×2 cm. Skær rødløget i kvarte stykker og steg derefter stykkerne gyldne i o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag