Video: Sur-sød kalkun med ris
Sur-sød kalkun med risKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Parboilede ris
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Rødløg
-
400 gram Kalkunkød
-
2 stk Grøn peberfrugt
-
2 stk Porre
-
1 spsk Honning
-
2 spsk Balsamico
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 kvist Frisk timian
Risene skylles og koges efter anvisningen på posen. Olivenolien sættes over i en stor sauterpande, hvorefter rødløgene sauteres ganske let. Kalkunstykkerne tilsættes og bruner med i et par minutter. Peberfrugterne og porrer skåret i skrå ringe tilsættes, når kødet er brunet igennem. Dette vendes rundt sammen med honning, balsamico (rød), timiankviste, salt og peber i et par minutter. Det simrer, til kødet er gennemstegt og mørt.
Spørgsmål:
Jeg kunne godt tænke mig at lave noget mad med ris og kylling, med stegte grønsager! Der må godt være en krydret sauce eller karry sovs til! Ps. Det må godt være sundt:) På forhånd tak:)
Svar:
her er et par opskrifter med kylling / kalkun og ris, men der er rigtig mange andre måder at tilberede kylling på - prøv at bruge den funktion der er i venste side, som hedder "opskriftes søgning" - der kan du søge på de ingredienser du ønsker
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
02/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Suppe med vintergrøntsager
Opvarm olien i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt grofthakket løg og svits, til...
Juleformkager med glasur
Juleformkager med glasurBland mel, bagepulver og salt i en skål. Derefter pisker du smør o...
Svampesuppe med hvidløg
Svampesuppe med hvidløgPil hvidløgene og blancher dem i 1 minut, og lad dem dryppe af.&nbs...