Skær torskefileterne i mindre stykker. Salt dem let og stil dem i køleskab i ca. 1 time. Vask og skræl guleroden og skær den i skiver. Pil løget og skær de

Torskefilet i svampefrikassé

Torskefilet i svampefrikassé
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marinerede haricots verts med serranoskinke

Kødretter

Kom bønnerne i kogende letsaltet vand. Kog dem 4-5 min, hæld dem i en sigte og spul dem me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kammuslingesalat

Proteinrig mad
Fiskeretter

Vask rucolasalaten grundigt og lad den dryppe af. Steg kammuslinger på en grillpande me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkungryde med mornaysauce

Fjerkræ

Squashskiverne deles i kvarte. Broccolien skæres i små buketter og stokken i tynde skiver....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag