Video: Rejer i kokos-karrysauce
Rejer i kokos-karrysauceKøkken:
Ingredienser:
Indisk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Frosne rejer
-
3 deciliter Kokosmælk
-
3 spsk Karrypasta
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Squash
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 spsk Fish sauce
-
400 gram Frisk spinat
-
0.5 bdt Frisk koriander
Tø rejerne op. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre.
Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den.
Kom det øverste tykke lag i en stor sauterpande sammen med karrypastaen.
Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i ca. 2 minutter.
Tilsæt rejerne og vend dem i blandingen i 1 min.
Tag rejerne op igen og tilsæt småtskårne gulerødder, squash og peberfrugt.
Efter 2 minutter tilsættes den resterende kokosmælk og fishsauce.
Til slut tilsættes rejer og spinatblade og det hele vendes sammen, indtil spinaten er faldet sammen.
Krydr med salt og peber og servér med friskhakket koriander.
Spørgsmål:
vad är de för fisksås? går den att ersätta med fiskbuljong?
Svar:
Hej , det är en speciell Thailänsk sås, du kan andvända fiskbuljong , men det bliver inte det samma
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/09-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønkålsgremolata
GrønkålsgremolataHak grønkålen meget fint med en skarp kniv.Hak ligeledes hvidløgsfeddene...
Kartofler med basilikum og hvidløg
Kartoflerne skrælles og skæres i både.Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller...
Sprøde julebidder
Sprøde julebidderForvarm ovnen til 175°C. Derefter smører du en flad kageform med smør. Bl...