Video: Rejer i kokos-karrysauce
Rejer i kokos-karrysauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Forret
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Frosne rejer
-
3 deciliter Kokosmælk
-
3 spsk Karrypasta
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Squash
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 spsk Fish sauce
-
400 gram Frisk spinat
-
0.5 bdt Frisk koriander
Tø rejerne op. Læg dem på køkkenrulle og dup dem tørre. Åbn dåsen med kokosmælk uden at ryste den. Kom det øverste tykke lag i en stor sauterpande sammen med karrypastaen. Bring det i kog og lad det koge lidt ind under omrøring i ca. 2 minutter. Tilsæt rejerne og vend dem i blandingen i 1 min. Tag rejerne op igen og tilsæt småtskårne gulerødder, squash og peberfrugt. Efter 2 minutter tilsættes den resterende kokosmælk og fishsauce. Til slut tilsættes rejer og spinatblade og det hele vendes sammen, indtil spinaten er faldet sammen. Krydr med salt og peber og servér med friskhakket koriander.
Spørgsmål:
vad är de för fisksås? går den att ersätta med fiskbuljong?
Svar:
Hej , det är en speciell Thailänsk sås, du kan andvända fiskbuljong , men det bliver inte det samma
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/09-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte rabarber med rørsukker og lakrids
Bagte rabarber med rørsukker og lakridsSkær rabarberne i mindre stykker og kom dem i et br...
Stegt sej
Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med s...
Italiensk risotto
Grøntsager steges og tages af. Løg og gulrerødder svitses og tages af inden de bliver brun...