Video: Chokolade-kokosbolde
Chokolade-kokosboldeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
8 timer 20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
400 ml Kondenseret mælk
-
350 gram Kokosmel
-
2 deciliter Pekannød
-
2 deciliter Rasp
-
650 gram Chokoladespåner
-
2 spsk Smør
Rør kondenseret mælk, kokosmel, finthakkede pecannødder, rasp og 1/4 af chokoladespånerne sammen i en stor skål.
Lad det stå i 30 min. ved stuetemperatur.
Form blandingen (med smurte hænder) til bolde, 2 cm i diameter.
Placér boldene på bagepapir, dæk dem til med bagepapir og lad dem stå i 8 timer.
Smelt resterende chokoladespåner samt smør i en gryde.
Fordel chokoladesaucen over kokosboldene, så de er dækket fuldstændigt.
Lad dem afkøle, til de er faste. Servér dem afkølede.
Spørgsmål:
Hvad er kondenseret mælk? Er det det samme som i Spanien og de spanske øer, hvor man kan købe en tyktflydende mælk, som er tilsat en del sukker? Oversat fra spansk hedder dette vist nok også kondenseret mælk. Med venlig hilsen Nina
Svar:
Det er mælk på dåse, tilsat rigtig meget sukker, som du også skriver.
Uden at vide det tror jeg, det er det samme som det, du er stødt på i Spanien.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
08/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græskarsmåkager
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd bageplade med bagepapir.Rør sukker, æg, smør og vanillesuk...
Varm cider med smør, ingefær og kanel
Bland vand og sukker i en gryde. Bring det i kog, skru ned og lad det simre i 5 min.Fjern...
Ostemad med rom
Smør rugbrødet med fedt. Fordel osteskiverne på brødet og pynt med sky og rødløg. Dryp rom...