Video: Pærer i kaffesirup
Pærer i kaffesirupKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pære
-
1 stk Kanelstang
-
100 gram Muscovado sukker
-
0.5 spsk Ingefær
-
100 gram Pomerans
-
2 deciliter Drikkeklar kaffe
-
2 deciliter Vand
Skræl pærerne, men lad stilken blive på.
Kog en lage sammen af alle ingredienserne også pærerne.
Tag pærerne op og kog lagen ind ved ret kraftig varme til en tyk sirup.
(Jo længere siruppen bobler jo tykkere vil den blive.)
Spis pærerne lune med vaniljeis og/eller chokoladekage.
De kan også spises kolde med flødeskum.
Pærerne kan holde sig en uges tid i lagen i køleskab.
Spørgsmål:
Hej - jeg skal have pigefrokost næste lørdag - vi bliver 10 piger og jeg har somhovedret tænkt mig at lave en lækker chili con carne med gulerødder - rød peber osv. osv. og noget lækkert hjemmebagt brød til. Kunne du ikke komme med forslag til en forret - det skal være noget nemt og jo i sagens natur ikke for "tungt". Evt. også en lille lækker dessert, jeg kan "imponere" pigerne med - da de garanteret vil sige, jeg ser sprunget let over hovedretten... Tak for gode svar... mvh Hanne
Svar:
Til dessert kunne du bruge pærer - her er en lækker dessert:
Pærer i kaffesirup
Du kan koge pærerne dagen før, og servere en god vanilleis til.
Til forret synes jeg at du skal servere noget med fisk - måske røget hellefisk ? Det behøves ikke at være så indviklet: en god grøn salat, fine skiver af hellefisk og små kuvertbrød.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
15/10-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad er pommerans, hilsen Annelil
Svar:
Hej , här är ett lite långt svar , som jag hittade i Köpenhamn.
Mvh Tomas
recept.se
Citrus aurantium ssp.aurantium, är en liten, apelsinliknande frukt,
Plantan kommer från Indien, araberne tog den med till Italien i omkring år 200
Det kan bliva 15 meter högt, det är med torn i och blommar med stora vita blommor med markant Frukten är orange og fruktköttet är mörkt orange nästan mot rött. Det torr och bittert, apelsinliknade smak, det är bäst till kakor och marmelader. Man utvinner olja från både blommorna och skalet, det andvänds till smaksättning av likör, tex Cointreau och Curacao.
08/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad er muscovado. Kan man bruge en sirup i stedet for.
Svar:
Hej , det är oraffinerat rörsocker, det har lite mindre sockerkrystaller än vanligt socker.Det har ett större innehåll av sirap och därför är det mer fuktigt.Kommer från Mauritius i indiska oceanen.Där är två sorter , ljus som smakar lite karamell aktigt med socker bestånd på 94-95 %
Mörk som smakar lite lakris aktigt och sockerhalt på 89-91%
Skulle du inte hitta detta , så pröva med vanligt socker och Farinsocker
Mvh Tomas
recept.se
08/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvad er muscovado sukker, hvor får man det hilsen birde
Svar:
Muscovado er rørsukker med naturligt indhold af sirup. Mørkt og meget aromatisk.
Det kan købes i de fleste større supermarkeder, eller specialbutikker - f.eks.vinhandler.
Brun farin kan godt bruges, men muscovado er at foretrække i denne dessert - prikken over i'et :-)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
08/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Løgtærte
Lav en mørdej (se opskriften andet steds her på siden) og lad den hvile en time. Rul dejen...
Ananastærte
AnanastærteForvarm ovn til 230 grader. Si melet med en anelse salt. Tilføj smør i mindre b...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...