Video: Asparges med skinke
Asparges med skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
600 gram Grøn asparges
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 stk Kogt røget skinke
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
4 spsk Revet parmesan
-
25 gram Usaltet smør
Bræk den nederste, evt. træede ende af aspargesene og skyl dem i koldt vand.
Sæt ovnen på 225 grader.
Læg aspargesene i kogende, letsaltet vand og kog dem 3-4 minutter, efter tykkelse.
Tag dem op med en hulske og omvind dem med et rent viskestykke, så holder de sig tørre og varme.
Del aspargesene i 8 portioner. rul en skinkeskive omkring hver portion og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Hæld fløden over, drys med den revne ost og fordel smørklatter øverst.
Sæt fadet i ovnen og gratinér dem 8-10 minutter. Overfladen skal være gylden, men ikke brun, så smager osten bittert.
Servér straks.
TIPS: Hvide asparges kan erstatte de grønne. Prøv også at omvikle aspargesene med spans eller italiensk lufttørret skinke eller anden god skinke.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sprødstegt svinekød med sursød sauce
Skær svinekødet i terninger på ca. 2x2 cm. Bland dem med sojasauce, sherry, salt, peber og...
Parfait
ParfaitPisk æg og flormelis sammen med en håndmikser til det er en lys gul masse.Derefter...
Fedtfattige boller
Hæver 30 - 40 min. Formes til 24 boller Efterhæver 15-20 min. Bages ved 225 grader ca....