Kinesisk fondue

Kinesisk fondue
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Kinesisk

Hovedret

21


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Kinesisk fondue

Spørgsmål:

Hej. Ville lige høre koger man i hønseboulion eller sojasauce ? Når kødet så er kogt i fonduen tilsætter man selv marinaden på sin tallerken ? til sidst syntes jeg der mangler noget tilbehør som ris eller noget eller er det meningen man spiser nudler og de rå grøntsager til ? til sidst syntes jeg det med sien virker lidt uoverskulig for hvem er hvems ? har meget lyst til at prøve det da det lyder noget anderledes:=)



Svar:
Hej, du koger det i hønsebouillionen, derefter kan du dyppe i f.eks soya, eller en marinade,god idé at koge lidt ris til, de rå grønsager koger du efter behag i bouillionen
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/01-2012 af Opskrifter.dk

Fondue

Spørgsmål:

Kan du hjælpe mig med en opskrift på fondue



Svar:
Ja - vi har en opskrift:

Kinesisk fondue

Rigtig god hyggemad til en kold vinterdag :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

21/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Salat med tun og hvide bønner

Fiskeretter

Pres hvidløget og mos det sammen med en knivspids salt i en morter. Pisk hvidløgsmasse,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gode boller m. gulerødder

Vegetar
Proteinrig mad

Gæren udblødes i vand. Resten tilsættes. Hæver ca. 1 time. Bages på 200 grader Tænd ovne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Råmarineret tun med oliven og parmesan salat

Proteinrig mad
Fiskeretter

Skær fisken i tynde skiver og læg den på et fad, pres citronsaft over og marinér i 10 min....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag