Tunfiskedip

Tunfiskedip
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Smager godt sammen med friskbagt brød, grissini, rå grøntsager, kalvekød eller i bagte kartofler.

Kokkens svar
Mindre fed

Spørgsmål:

hej kok vil bare høre om man til denne opskrift kan bruge tun i vand i stedet for i olie, fromage frais i stedet for creme fraiche og skære ned på oliven olien? på forhånd tak!



Svar:
Det kan du sagtens - prøv dig lidt frem, så finder du nok ud af hvor meget / lidt olivenolie du behøves at bruge - det har jo også lidt med konsistensen at gøre.
Koldpresset rapsolie og olivenolie hører til den sunde gruppe af fedtstoffer, som det er en god ide at få en lille smule af hver dag.
Fedtstoffer i mælkeprodukter er det til gengæld en rigtig god ide at spare på.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

16/10-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hjemmelavet müsli

Vegetar

Sådan laver du hjemmelavet müsli Start med at tænde ovnen på 150 grader og gør en beklædt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grønne asparges med røget kartoffel creme

Vegetar
Vegansk Mad

Røget kartoffel creme: Kog først kartoflerne i ca. 25 min til de er gennemkogte. Tag der...

  1
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marsala- og svampe vol au vent

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Vask svampene hurtigt eller børst dem rene med en bagepensel. Snit løg, timian og hvidl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag