Tunfiskedip

Tunfiskedip
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Smager godt sammen med friskbagt brød, grissini, rå grøntsager, kalvekød eller i bagte kartofler.

Kokkens svar
Mindre fed

Spørgsmål:

hej kok vil bare høre om man til denne opskrift kan bruge tun i vand i stedet for i olie, fromage frais i stedet for creme fraiche og skære ned på oliven olien? på forhånd tak!



Svar:
Det kan du sagtens - prøv dig lidt frem, så finder du nok ud af hvor meget / lidt olivenolie du behøves at bruge - det har jo også lidt med konsistensen at gøre.
Koldpresset rapsolie og olivenolie hører til den sunde gruppe af fedtstoffer, som det er en god ide at få en lille smule af hver dag.
Fedtstoffer i mælkeprodukter er det til gengæld en rigtig god ide at spare på.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

16/10-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marineret mørbrad i ovn

Proteinrig mad
Kødretter

Sådan laver du marineret mørbrad i ovn Rens kødet for fedt og sener. Bland den kinesiske s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Creme Brulée

Vegetar

Varm ovnen til 140 grader celcius Hæld fløden i en gryde. Flæk vanillestangen og skrab ko...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cuvettesteg

Kødretter

Sådan laver du cuvettesteg Cuvetten ridses i fedtkanter (skær ikke ned i kødet) Lidt ol...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag