Video: Tærte med rucola og feta
Tærte med rucola og fetaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
9
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hvedemel
-
300 gram Smør
-
4 deciliter Vand
-
100 gram Rucola
-
150 gram Feta 40+
-
1 bdt Frisk persille
-
1 stk Grofthakket løg
-
3 stk Æg
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
Mel og smør smuldres sammen i en skål og samles til sidst med koldt vand. Dejen skal være smidig. Stilles koldt et par timer. Fyldet forberedes: grøntsager hakkes, feta smuldres, og æg og creme fraiche piskes sammen med en gaffel. Dejen tages ud af køleskabet og rulles ud så den passer i et tærtefad. Forbages ved 175 grader i 15 min. Grøntsager og feta fordeles i tærten.Kom lidt salt og peber på. Æggemassen fordeles over tærten - det skal dække fyldet. Tærten bages færdig i ca. 30 min ved 175 grader.
Kan serveres sammen med en skål grøn salat.
Spørgsmål:
Kan man lave en tærtebund med olie i stedet for smør, som kan bruges til både dessert ig madtærter
Svar:
Det skulle i princippet kunne lade sig gøre, men hold lidt igen med olien, hvis dejen bliver for våd.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
19/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet koldskål
Hjemmelavet koldskål Pisk æg og sukker grundigt sammen i en skål. Skyl og riv skallen...
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i æg...
Gløgg med rød- og portvin
Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde, og til...