Video: Varm æblecider
Varm æbleciderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1.5 liter Æblecider
-
3 spsk Ahornsirup
-
2 stk Kanelstang
-
1 tsk Hel nellike
-
6 stk Allehåndebær
-
1 stk Appelsin
-
1 stk Citron
Hæld æblecider og ahornsirup i en gryde.
Skræl appelsinen og citronen og skær skrællen fra begge i strimler.
Placér kanelstænger, nelliker, allehåndebær og strimlet frugtskræl i et stykke ostelærred.
Fold siderne af ostelærredet op omkring indholdet og bind et stykke snor omkring lærredet, så der dannes et lukket krydderbundt.
Nedsænk krydderbundtet i æblecideren.
Placér gryden over moderat varme i 5-10 min., til cideren er meget varm, men ikke kogende.
Fjern cideren fra blusset og smid krydderbundtet væk.
Hæld den varme cider i krus og tilsæt evt. en kanelstang til hver.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebær- og jalapenorelish
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno,...
Ristede kikærter
Sådan laver du ristede kikærter Først dræner du kikærterne for vand.Herefter vender du dem...
Vandmelonsalat med fetaost
Vandmelonsalat med mynte og fetaVandmelonen skæres i tern på ca. 2x2 cm. Agurken halveres...