Video: Osso buco med øl
Osso buco med ølKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 kg Kalveskank
-
2 stk Løg
-
1 flaske Porter øl
-
8 deciliter Kalvebouillon
-
3 stk Laurbærblad
Tilbehør
-
3 deciliter Hakket persille
-
2 fed Hvidløg
-
15 gram Revet citronskal
Osso bucco med øl
Kanten snittes af kødskiverne.
Skiverne brunes i en stor gryde.
Når alle skiverne er blevet brunet, hakkes løgene og sauteres i gryden.
Salt og peber drysses over og øl og bouillon hældes over sammen med laurbærblade.
Nu skal kødet simre under låg i 2, til 2 en halv time.
Man kan evt tilføje mere bouillon, og smage til med salt og peber
Persille og hvidløg kommes i en skål og blandes med reven citronskal.
Drys gremolata over din osso bucco.
Din osso bucco med øl er nu klar til servering - bon appetit!
Osso bucco smager herligt med øl. Du kan servere osso bucco med pasta, eller kartoffelmos.
Hvis du vil prøve en anden simreret med øl, kan vi anbefale coq au biere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tyrkisk grillmarinade
Rør yoghurt, citronsaft og revet citronskal sammen i en skål til det er en jævn, glat mass...
Marineret mørbrad i ovn
Sådan laver du marineret mørbrad i ovn Rens kødet for fedt og sener. Bland den kinesiske s...
Grillede lammespyd
OBS: Til retten skal bruges ét metalspyd (ca. 25 cm langt) pr. person. Oregano, timian,...