Video: Gløgg med rød- og portvin
Gløgg med rød- og portvinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4 cl Rødvin
-
3 cl Portvin
-
2 cl Vodka
-
1 tsk Kardemomme
-
1 tsk Hel nellike
-
2 spsk Revet appelsinskal
-
2 stk Kanelstang
-
60 stk Mandler
-
1 spsk Rosiner
Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:
Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde, og tilsæt kardemomme, nelliker, appelsinskal og kanelstænger.
Opvarm glöggen nænsomt over lav varme.
Lad glöggen varme i mindst 20 min., gerne længere.
Fordel smuttede mandler og rosiner i varmesikre glas.
Hæld glögg over, og servér straks.
Servering
Glögg smager herligt til hjemmelavede æbleskiver. Prøv også vores dejlige klejner.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kage med citronskal
Pisk æg, sukker, vanille og citronskal godt sammen. Tilsæt derefter olie og saftevand. Bla...
Italiensk brød med cherrytomater
1.Opløs gær i vandet 2.Tilsæt sukker, salt, durum- og hvedemel og ælt dejen sammen til en...
Boller og kanel snegle
Lun mælken i en lille tykbundet gryde - mælken skal være fingervarm. Hæld mælken i en skål...