Video: Daddelkage
DaddelkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
175 gram Tørret dadler
-
1 tsk Bagepulver
-
2.5 deciliter Vand
-
2.5 deciliter Sukker
-
6 deciliter Hvedemel
-
125 gram Valnød
-
1 stk Æg
-
1 tsk Vanillesukker
-
1 knsp Bordsalt
-
1 spsk Smør
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
2.5 deciliter Sukker
-
1 Bordsalt
-
4 spsk Hvedemel
-
125 gram Valnød
-
1 tsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 175°C.
Smør to runde kageforme og sæt dem til side.
Hak dadlerne og hæld dem i en skål sammen med bagepulver og kogende vand.
Lad det stå og trække.
Bland sukker, mel, hakkede valnødder, æg, vanillesukker, salt og smør i en stor skål.
Rør godt rundt.
Tilsæt dadlerne og det vand, de har trukket i og rør godt rundt.
Fordel dejen i de klargjorte forme.
Bag kagebundene i 25-30 min.
Creme:
Bland kærnemælk, sukker, salt og mel i en gryde eller kasserolle.
Varm det over medium varme, til cremen tykner.
Rør vanillesukker og hakkede valnødder i.
Fordel ca. halvdelen af cremen oven på den ene bund, læg den anden bund over og fordel resterende creme oven på den anden bund.
Servér den lune kage.
Spørgsmål:
var får man köpt kärnmjölk
Svar:
Hej , jag tror det heter filmjölk på svenska
Mvh Tomas
recept.se
08/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sunde aroniakugler
Sunde aroniakuglerAlle ingredienser kommes i en blender.Massen æltes til kugler i snackstø...
Indisk agurkesalat
Skræl agurkerne og skær dem i tynde skiver. Drys salt og chili over agurkeskiverne. Lad de...
Cubanske ris med bønner
Kog bønnerne efter anvisning på emballagen.Varm olivenolien med middelhøj varme i en stor...