Video: Grillede T-bonesteaks med krydret purløgssmør
Grillede T-bonesteaks med krydret purløgssmørKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
8 spsk Smør
-
1 stk Forårsløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Brun sennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Brun sennep
-
4 stk T-bone steak
Smelt en lille smule smør (ca. 1 spsk.) i en lille gryde. Svits hakket forårsløg og presset hvidløg heri i ca. 2 min. Hæld løgblandingen over i en skål. Kom det resterende smør, Worcestershiresauce, sennep og purløg i skålen og rør godt rundt med en gaffel. Smag til med salt og peber. Læg et stort stykke plastikfolie på køkkenbordet.Hæld kryddersmørret over på folien og form det til en aflang pølse. Rul folien tæt sammen om smørret og læg det i køleskabet, til det er fast. Rør marinaden sammen i en lille skål. Vend bøfferne i marinaden og lad dem marinere ved stuetemperatur i en times tid. Klargør en grill. Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem i ca. 5 min. på hver side.Skær det faste smør op i 2 stykker pr.person og læg det på bøfferne lige før serveringen.
Serveres med nye kartofler og grøn salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblecompot og æblechips
Æblekompot 1. Skræl æblerne, udkærn dem og skær i små tern. 2. Bland vand, sukker, citro...
hellefisk på spinat med pasta
Krydr fiskestykkerne godt med salt og peber. Steg dem i 3-4 minutter på hver side på en va...
Chiligryde med rissalat
Chiligryde med rissalatSvits løg og hvidløg i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt kø...