Video: Grillede T-bonesteaks med krydret purløgssmør
Grillede T-bonesteaks med krydret purløgssmørKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
8 spsk Smør
-
1 stk Forårsløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Brun sennep
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
1 spsk Brun sennep
-
4 stk T-bone steak
Smelt en lille smule smør (ca. 1 spsk.) i en lille gryde.
Svits hakket forårsløg og presset hvidløg heri i ca. 2 min.
Hæld løgblandingen over i en skål.
Kom det resterende smør, Worcestershiresauce, sennep og purløg i skålen og rør godt rundt med en gaffel.
Smag til med salt og peber.
Læg et stort stykke plastikfolie på køkkenbordet.
Hæld kryddersmørret over på folien og form det til en aflang pølse.
Rul folien tæt sammen om smørret og læg det i køleskabet, til det er fast.
Rør marinaden sammen i en lille skål.
Vend bøfferne i marinaden og lad dem marinere ved stuetemperatur i en times tid.
Klargør en grill.
Krydr bøfferne med salt og peber og grill dem i ca. 5 min. på hver side.
Skær det faste smør op i 2 stykker pr.person og læg det på bøfferne lige før serveringen.
Serveres med nye kartofler og grøn salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampe "burgers" med polenta bolle
SvampeburgersDressing Hak myntebladene fint og rør dem i yoghurten sammen med saften...
Avocado med balsamicobagte cherrytomater
Avocado med balsamicobagte tomaterTænd ovnen på 200 grader varmluft. Start med at...
Grøn salat
Sådan laver du en nem grøn salatStart med at skylle og tørre rucolaen og babyspinaten grun...