Video: Broccolitærte
BroccolitærteKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
100 gram Smør
-
175 gram Hvedemel
-
1.2 tsk Groft salt
-
1.1 spsk Vand
-
300 gram Broccoli
-
3 stk Æg
-
200 gram Kvark
-
1 tsk Køkkensalt
-
100 gram Revet mozarella
Sådan laver du broccolitærte
Først laver du tærtedejen.
Start med at smuldre smørret i melet til det ligner revet ost, tilsæt salt og vand, og saml dejen hurtigt undgå at ælte.
Rul dejen ud og tryk den ned i en smurt tærte form 20-24 centimeter.
Lad den stå på køl i 1/2-1 time, prik bunden med en gaffel og forbag den i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Tærtefyld
Skær broccolien i små stykker og damp stykkerne i kogende letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Dryp af i en sigte.
Pisk æggene sammen, tilsæt kvark og salt, bland osten i æggemassen.
Læg broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over, drys evt. med lidt revet ost.
Bages midt i ovnen i ca. 35-40 minutter ved ca. 200 grader.
Din broccolitærte er nu færdig - velbekomme!
Broccolitærte med laks eller kylling
Hvis du har lyst til at prøve en lidt anden smagsvariant, kan du tilføje lidt kogt kylling til tærtefyldet. Vi kan også varmt anbefale vores opskrift på broccolitærte med laks.
Salat - et lækkert tilbehør til din tærte
Du kan servere en velsmagende salat til din tærte. På den måde får du ekstra mange lækre grøntsager. Du kan fx prøve vores opskrift på broccolisalat eller en velsmagende og mættende kikærtesalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvid chokoladekage
Sådan laver du en hvid chokoladekage Start med at tænde ovnen på 175 grader.Kom æg og...
Fløde og oste kartofler
Tag et ildfast fad frem. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Put dem i fadet, sa...
Kalkunbryst i marinade
Fremgangsmåde Kalkun er en rigtig lækker spise. Og at det er fedtfattig, gør det ikke dår...