Video: Vilde ris med champignoner
Vilde ris med champignonerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Vilde ris
-
3 deciliter Vand
-
2 skive Bacon
-
100 gram Champignon
-
1 stk Forårsløg
-
1 spsk Frisk timian
Hæld risene i et dørslag eller en si og overhæld dem med vand.
Løft risene op med hænderne for at fjerne evt. urenheder blandt risene.
Hæld ris, vand og bouillon i en gryde og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i en time.
Imellemtiden steges baconen på en pande, og skiveskårne champignoner, hakkede forårsløg og timian tilsættes.
Lad det stege, til baconen er sprød og champignonerne bløde.
Hæld overskydende fedt fra panden.
Tilsæt blandingen til de kogte ris.
Krydr med salt og peber og pynt med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk vegetargryde
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Hak gulerødder og selleri. Put grøntsagern...
Kylling med nudler og bambusskud
Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg.Kog nudler efter anvisni...
Spiralkartofler på spyd
SpiralkartoflerStart med at lave hvidløgssmørret. Smørret skal være lidt blødt, så tag det...