Video: Melonsorbet med citronsirup
Melonsorbet med citronsirupKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Sukker
-
200 ml Vand
-
0.5 stk Cantaloupemelon
-
150 ml Champagne
-
100 ml Sød vermouth
-
1 stk Citron
-
1 spsk Majsmel
-
30 gram Sukker
Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde.
Udkern og skræl melonen.
Skær den i tern og blend frugtkødet, til det er helt jævn.
Tilsæt den afkølede sukkersirup og champagne til den purerede melon.
Tilsæt evt. lidt vand, så den rette sorbet konsistens opnås.
Bland det i blenderen, hæld massen i en form og stil den i fryseren.
Citronsirup: Bland vermouth, revet citronfrugtkød og -skal, majsmel og sukker i en gryde og bring det i kog.
Lad det afkøle.
Servér melonsorbeten med den afkølede citronsorbet.
Vin - Portvin Quinta Infantado 10 års tawny - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Quinta do Infantado, Portugal, Type: Hedvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeInfantados Tawny blandes af 3-4 forskellige årgange, og som altid med Infantado er vinene dyrket økologisk. Brunrød og orange står vinen flot... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vildsvinekoteletter i fad
Vend koteletterne i mel, salt, karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem de...
Havtaskekæber på spyd
NB! Du skal bruge 8 kebab-pinde. Chiliolie: Rens chilien for kerner og stilk og blend den...
Ostekage med svesker
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt makroner. Drys dejen i en...