Video: Snitter med chokolade
Snitter med chokoladeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
125 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
90 gram Kokosmel
-
150 gram Sukker
-
150 gram Smør
-
20 gram Smør
-
2 spsk Sirup
-
400 gram Kondenseret mælk
-
150 gram Mørk chokolade
-
20 gram Palmin
Ovnen forvarmes til 180°C.
En kageform (18 x 28 x 3 cm) smøres.
Bund og 2 sider af formen fores med bagepapir.
Bund:
Sigt mel og bagepulver i en skål.
Rør kokosmel og sukker i.
Rør derefter det smeltede smør i og pres dejen fast i formens bund.
Bages i 15-20 min. eller til bunden er gylden.
Pres overfladen jævn med bagsiden af en ske. Afkøl.
Fyld:
Kom smør, sirup og kondenseret mælk i en lille gryde.
Rør konstant ved svag varme i 5-10 min., eller til massen er let karamelliseret.
Hæld straks fyldet over kagebunden og glat det ud.
Kagen bages i 10 min.
Tages ud og afkøles til den er fast.
Overtræk:
Kom chokolade og palmin i en ildfast skål.
Fyld en gryde halvt med vand og bring det i kog.
Tag gryden fra varmen og anbring skålen over gryden, så vandet ikke rører skålen.
Rør til chokolade og palmin er smeltet og glat.
Smør det over karamelfyldet med en paletkniv af metal.
Sættes i køleskab til chokoladen er fast.
Tag kagen ud af formen og skær den i snitter med en varm, tør kniv.
Spørgsmål:
Hej vad innebär det att mjölken är kondenserad i ett recept?
Svar:
Mjölken kan köpa konserverad , den ar koncentrerad och kan vara aningen söt.
mvh
Tomas
recept.se
05/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret svinekød med appelsin og fennikel
Forvarm ovnen til 175°C. Klap kødet tørt med papir og krydr det med salt og peber.Opvarm o...
Laksetartar med urtesalat
Tatar: Rengør og hak fint; skalotteløg, laks, røget laks, dild og persille. Rør dem godt s...
Rosmarinmarinerede lammekoteletter
Bland peber, hvidløgspulver og salt i en lille skål. Tilsæt finthakket rosmarin, timian og...