Køkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kyllingelår
-
2 tsk Garam masala krydderi
-
1 tsk Gurkemeje
-
1 spsk Limesaft
-
1 tsk Ingefær
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Olie
-
1 stk Mango
-
½ stk Agurk
-
150 gram Græsk yoghurt 2 %
-
½ bdt Frisk mynte
-
1 spsk Limesaft
-
400 gram Basmatiris
Bland garam masala, gurkemeje, limesaft, ingefær, knust hvidløg, salt og olie i en pose. Kom kyllingelårerne i posen og ryst den grundigt så krydderiblandingen fordeles godt.
Læg kylllingelårerne i et ovnfast fad og steg dem ved 200 grader i ca. 40 min.
Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet og agurken i små tern og bland med yoghurt samt hakket mynte. Smag til med limesaft, salt og peber.
Server raitaen til kyllingelårene sammen med kogte basmatiris og lune maanbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Currywurst
Sådan laver CurrywurstHak løg og svits. Svits karry og så paprika, tomater og vand og lad...
Vegetar fajitas
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Skær squashene og peberfrugterne i h...
Tipoldefars sukkerkager
Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rør 2/3 af melet samt bagep...