Video: Nem dessert med friske jordbær
Nem dessert med friske jordbærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Friske jordbær
-
500 gram Vindrue
-
100 gram Mørk chokolade
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Mørk chokolade
Rens og skyl jordbærrene og vindruerne.
Smelt 2/3 af chokoladen over et vandbad.
Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for tykt.
Dyp jordbærrene ned i den smeltede chokolade og lad dem derefter tørre.
Læg jordbærrene og vindruerne på et fad, og fordel så flødeskummen derpå.
Riv det sidste chokolade fint og drys det ovenpå bærrene.
Spørgsmål:
Skal det ikke være hvid revet chocolade??? Vh. Helle
Svar:
Jo - det er det på foto, og det ser godt ud, så det kan det sagtens være, men den mørke chokolade kan også bruges som pynt oven på flødeskum.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
20/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tuntatar
TuntatarTunkødet skal være fersk sushi-tun. Skær tunkødet i grove tern og læg dem i en skå...
Squashsuppe
SquashsuppeHak løgene i tern og sautér løgene i olivenolie i en stor gryde, indtil løgene...
Tærte med æble og rabarber
Tærte med æble og rabarberÆlt blødt smør, mel, sukker, bagepulver og æg sammen. Rul 2/3 de...