Video: Kyllingesalat med kartofler, tomater og oliven
Kyllingesalat med kartofler, tomater og olivenKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
14
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
750 gram Kartofler
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
2 stk Rødløg
-
3 spsk Olivenolie
-
2 stk Blegselleristilk
-
1 deciliter Valnød
-
4 spsk Revet parmesan
-
2 spsk Citronsaft
-
350 gram Cherrytomat
-
50 gram Sorte oliven
-
3 spsk Frisk persille
-
4 stk Romainesalat
-
1 stk Citron
Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad.
Steg dem i ovnen i ca. 45 min. ved 200°C (eller til de er gennemstegte og let sprøde udenpå).
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i ca. 10 min.
Overfør dem til en skål, tilsæt vin og lad dem stå i en time.
Tilsæt herefter hakket rødløg, 1/3 af olivenolien samt salt og peber.
Skær kyllingekødet i tern.
Bland det med hakket selleri, finthakkede valnødder, det resterende olivenolie, halvdelen af citronsaften samt halvdelen af parmesanen.
Krydr med salt og peber.
Bland halverede tomater, halverede oliven, persille og resterende citronsaft i en lille skål.
Krydr med salt og peber.
Arrangér Romaine-salatbladene på tallerkner.
Fordel kyllingesalaten ovenpå salaten og drys med resterende parmesan.
Læg kartoffelsalat og tomatsalat ved siden af kyllingesalaten.
Pynt med citronbåde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Små fiskeboller
Skær hvedebrødet i små stykker og blød dem op i koldt vand. Mærk med fingerspidserne på fi...
Hvidløgsgratinerede snegle
Hvidløgsgratinerede snegleVarm ovnen op til 250°C. Bland smør, persille og hvidløg. ...
Bacontærte med porrer
Bacontærte med porrerSvits baconternene på en pande til de er gyldne og læg dem derefter p...