Chokoladen smeltes i et vandbad. Pisk æggeblommer og flormelis helt stive og luftige. Pisk derefter fløden, så den er let og lækker. Tilsæt vanillekornene fra v

Chokoladeparfait med varm muscovado-karamelsauce

Chokoladeparfait med varm muscovado-karamelsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagels med sesamdrys

Smelt smørret langsomt i kasserollen og tilsæt mælken, det skal kun blive lunt. Ca. 37 gra...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ananaskage

Vegetar
Fedtfattig mad

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Skær det afdryppede ananaskød i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marmeladekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Blødgjort margarine og sukker røres. Mel, natron, bagepulver og kanel blandes. Mælk og æ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag