Hovedretter
Nutrition facts: 802 calories 17.5025 carb 57.09775 fat 17.025 fiber 28.53125 protein 7.21655 fat 1.8575 sugar

Video: Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Græsk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Fedtindhold.

Spørgsmål:

Hvad gør jeg for at få fedtprocenten ned under 30 - gerne meget længere ned?



Svar:
I den pågældende opskrift kan du bringe fedtprocenten væsentligt ned ved ikke at spise skindet på kyllingen.
Du kan også stege kyllingen i et andet fad end kartoflerne, så de ikke opsuger alt fedtet fra kyllingen.
Du kan også bruge mindre olivenolie.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sunde havregrynskugler

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

1. Hak dadlerne. Tilsæt sukker, vaniljesukker, kakao, kaffe, havregryn og kokosolie. Kom d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2799
Opskrift

Bagt cajun-kylling

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Smør et onvfast fad med olie. Arrangér kyllingestykkerne i fadet. Pensl med mælk. I en li...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1937
Opskrift

Makrel med skyr

Proteinrig mad
Fiskeretter

Mos makrelen lidt, og tilsæt 2 spsk skyr og resten af ingredienserne. Servér til frokoste...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1279

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag