Hovedretter
Nutrition facts: 630 calories 17.5025 carb 57.09775 fat 17.025 fiber 28.53125 protein 7.21655 fat 1.8575 sugar

Video: Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Fedtindhold.

Spørgsmål:

Hvad gør jeg for at få fedtprocenten ned under 30 - gerne meget længere ned?



Svar:
I den pågældende opskrift kan du bringe fedtprocenten væsentligt ned ved ikke at spise skindet på kyllingen.
Du kan også stege kyllingen i et andet fad end kartoflerne, så de ikke opsuger alt fedtet fra kyllingen.
Du kan også bruge mindre olivenolie.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/02-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Spidskålssalat med sennepsdressing

Spidskålssalat med sennepsdressing Start med at snitte spidskålen fint. Herefter skræller...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1223
Opskrift

Grillstegt salviefyldt entrecôte med pak choy

Kødretter

Skær entrecoten i skiver på hver ca. 200 gr. Skær et lille snit i hver entrecôte og læg sa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2365
Opskrift

Blomkålssalat

Vegetar

BlomkålssalatVask blomkål og skær stokken væk. Hak blomkålen i helt små stykker med en kni...

  4.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1027

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag