Græsk kylling

Græsk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Fedtindhold.

Spørgsmål:

Hvad gør jeg for at få fedtprocenten ned under 30 - gerne meget længere ned?



Svar:
I den pågældende opskrift kan du bringe fedtprocenten væsentligt ned ved ikke at spise skindet på kyllingen.
Du kan også stege kyllingen i et andet fad end kartoflerne, så de ikke opsuger alt fedtet fra kyllingen.
Du kan også bruge mindre olivenolie.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marinerede svinemørbrads-skiver m grøntsager

Stærk mad
Kødretter

Hak hvidløget fint og rør en marinade af hvidløg, chilisauce, sojasauce, rapsolie, salt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mormors persillesovs

Vegetar

Margarinen smeltes langsomt. Tilsæt mel, mælk og lidt kartoffelvand, pisk det godt. De...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blåbærtærte med chokolade

Vegetar

Findel mandlerne i en hakker eller foodprocessor. Bland med mel og flormelis. Smuldr s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag