Græsk kylling

Græsk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Fedtindhold.

Spørgsmål:

Hvad gør jeg for at få fedtprocenten ned under 30 - gerne meget længere ned?



Svar:
I den pågældende opskrift kan du bringe fedtprocenten væsentligt ned ved ikke at spise skindet på kyllingen.
Du kan også stege kyllingen i et andet fad end kartoflerne, så de ikke opsuger alt fedtet fra kyllingen.
Du kan også bruge mindre olivenolie.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Amerikanske brunch pandekager med havregryn

Vegetar

Bland alle de ovenstående ingredienser i en skål, til dejen er ensartet. Varm panden,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mexikansk Suppe

Stærk mad
Fjerkræ

Hak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød. Tilsæt derefter reste...

  2
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Alpaca gryde

Kødretter

Hak løgende og svits dem på panden, steg herefter pølserne der er skåret ud i små stykker....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag