Hovedret
Nutrition facts: 698 calories 17.5025 carb 57.09775 fat 17.025 fiber 28.53125 protein 7.21655 fat 1.8575 sugar

Video: Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling

Græsk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Fedtindhold.

Spørgsmål:

Hvad gør jeg for at få fedtprocenten ned under 30 - gerne meget længere ned?



Svar:
I den pågældende opskrift kan du bringe fedtprocenten væsentligt ned ved ikke at spise skindet på kyllingen.
Du kan også stege kyllingen i et andet fad end kartoflerne, så de ikke opsuger alt fedtet fra kyllingen.
Du kan også bruge mindre olivenolie.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/02-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Majsdip

Vegetar
Stærk mad

Bland majs, hakket chili, hakkede forårsløg, creme fraiche, jalapeno, mayonnaise og reven...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 723
Opskrift

Flæskesteg med rødvin og hvidløg

Proteinrig mad
Kødretter

Sværene på stegen skæres lidt dybere end normalt. Mellem sværene lægges fintsnittet hvidlø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 701
Opskrift

Rødvinsmarinade

Vegetar
Vegansk Mad

Skær løg og gulerødder i skiver. Opvarm olivenolien og svits løg og gulerod i det. Til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 580

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag