Video: Karrykål
KarrykålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Hvidkål
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Porre
-
1 fed Hvidløg
-
1 stk Paprika
-
1 spsk Karry
-
1 tsk Spidskommen
Sådan laver du Karrykål
Karryen brændes af i margarinen.
Kødet kommes i og svitses
Gulerødderne skrælles og rives groft
Hvidkålen snittes.
Porre renses og snittes.
Grønsagerne tilsættes og svitses let.
TIlsæt Krydderrierne.
Lad retten småkoge i 20 - 30 min. til det dufter dejligt.
Smages til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ceviche med kammuslinger
Ceviche med kammuslingerRens kammuslingerne og læg dem i en skål. Pres limefrugterne og hæ...
Laks med teriyaki sauce
Fileterne skylles og marineres i teriyaki saucen i 1 time.Steges i ovnen i ca. 20 min.
Dressing med soltørrede tomater, kapers og oliven
Hak de soltørrede tomater i småstykker. Bland alle ingredienser til dressingen i en skål.