Video: Pandekugler med smør
Pandekugler med smørKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
2 timer 45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
12 deciliter Hvedemel
-
3 spsk Sukker
-
2 tsk Bordsalt
-
1.5 tsk Gær
-
3 deciliter Skummetmælk
-
1 deciliter Vand
-
100 gram Smør
Bland halvdelen af melet sammen med sukker, salt og gær i en skål.
Rør godt rundt og stil det til side.
Bland mælk, vand og halvdelen af smørret i en gryde eller kasserolle.
Varm det op over medium varme til smørret smelter.
Fjern gryden fra blusset og lad blandingen køle af til ca. 50°C.
Tilsæt gradvist mælkeblandingen til melblandingen, mens det piskes med en elpisker på lav hastighed.
Når al mælken er tilsat øges piskehastigheden til høj og der piskes i yderligere 2 min.
Rør gradvist den resterende mel i dejen.
Læg dejen ud på en flade strøet med mel. Ælt dejen i 6-8 min.
Placér dejen i en skål og lad den hæve i fem kvarter.
Slå dejen ned og lad den hvile i 10 min.
Smelt resterende smør.
Form dejen i små kugler og dyp dem alle i det smeltede smør.
Placér kuglerne på bageplader og lad dem efterhæve tildækket i 45 min.
Bag kuglerne i en forvarmet ovn på 190°C i ca. 15 min.
Servér dem lune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fajitas med kylling og peberfrugt
Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer. Bland citronsaft , 1/3 af olien, presset hv...
Tandoori kylling
Tandoorikylling Tag skindet af kyllingelårene, og rids et par gange i hvert stykke me...
Pasta med spejlæg, karamelliserede løg og bacon
Svits bacon til det er sprødt i en stor gryde over middelhøj varme. Lad det dræne på køkke...