Video: Tranebærsauce med cognac
Tranebærsauce med cognacKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Appelsin
-
5 deciliter Vand
-
5 deciliter Sukker
-
2 deciliter Appelsinjuice
-
1 spsk Citronsaft
-
500 bæger Tranebær
-
1 spsk Cognac
Skræl appelsinen og del den i både.
Læg bådene i en gryde med vand.
Kog vandet under låg i 15 min.
Hæld det meste af vandet fra (lad ca. 1/5 blive) og mos appelsinkødet med en ske.
Tilsæt sukker, appelsinsaft og citronsaft.
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 3 min. under omrøring.
Tilsæt tranebær, skru op til middelhøj varme og kog i 10 min. eller indtil tranebærrene brister.
Fjern saucen fra varmen, rør cognac i og hæld tranebærsaucen i skoldede syltetøjsglas.
Serveres som tilbehør til fjerkræ eller kødretter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farserede æg med spinat
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.Lav farsen af kød, mel og rasp...
Brasede kartofler
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af...
Appelsin- og gulerodssuppe
Appelsin- og gulerodssuppeRiv gulerødderne i på den fine side af rivejernet og hak løget u...