Video: Æble- og løgfyld
Æble- og løgfyldKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rosiner
-
8 skiver Hvedebrød
-
100 gram Smør
-
2 stk Løg
-
2 stk Blegselleristilk
-
1 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Æbler
-
0.5 deciliter Frisk persille
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Paprika
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Smuldr brødet til små tern. Dæk rosinerne med kogende vand og lad dem stå i 5 min. Dræn dem og bland dem med brødternene i en stor skål. Smelt smørret i en gryde. Svits hakket løg, hakket selleri og presset hvidløg i smørret i 5 min. Rør de svitsede ingredienser sammen med brødternene og rosinerne. Tilsæt æbler i tern, hakket persille, salt og paprika og vend det hele sammen. Læg fyldet i det ovnfaste fad. Hvis det tilberedes som tilbehør til kød lægges det ned i en bradepande sammen med kødet. Bag fyldet i 30-40 min., hvis det tilberedes alene. Hvis det tilberedes sammen med kød bliver det i ovnen indtil kødet er færdigstegt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sannes boller
Kom kernerne i en skål og hæld 1 liter kogende vand over, kom olien i, lad det stå og hvil...
Boller i karry med rosiner
Rør hakket svinekød, karry, koriander, mandler, salt og peber sammen. Form farsen til ca...
Toscansk bønnesuppe
Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme. Svits hakket løg og presset hvidløg i ol...