Video: Mexicanske vanillesundaes med chokoladesauce og sprøde kaneltortillas
Mexicanske vanillesundaes med chokoladesauce og sprøde kaneltortillasKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 deciliter Drikkeklar kaffe
-
250 gram Mørk chokolade
-
0.25 tsk Kanel
-
50 gram Smør
-
2 spsk Sukker
-
2 tsk Kanel
-
4 stk Tortilla
-
1 liter Vanilleis
Mexicanske vanillesundaes
Sauce
Pisk fløde og kaffe sammen i en lille kasserolle eller gryde.
Bring det til at simre ved medium varme.
Fjern det fra varmen og tilsæt chokolade i små stykker.
Rør rundt, til chokoladen er smeltet.
Rør kanel i saucen.
Tortillas
Bland blødgjort smør, sukker og kanel i en lille skål.
Smør kanelsmørret ud på tortillaerne og skær hver tortilla i 8 stykker.
Placér stykkerne på en bageplade med smørsiden opad.
Forvarm ovnen til 200°C.
Bag tortillaerne til de er sprøde og gyldne, ca. 8 min.
Fjern dem fra ovnen.
Placér en stor kugle vanilleis i hvert dessertglas.
Hæld varm chokoladesauce over.
Sæt 4 sprøde tortillastykker i hvert glas og pynt med mynte.
Så er de fantastiske vanillesundeas klar til at sprede glæde. Velbekomme!
Sundae er en ægte amerikaner blandt desserter - her blandet med det mexicanske køkken. Du kan gøre ekstra meget ud af desserten, ved at servere det med hjemmelavet is.
En anden amerikansk dessert er den klassiske bananasplit.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marias Boller
Smelt margerine + vand + gær Tilsæt salt, sukker og mel Bages i ovnen på 200 grader i...
Nem urteristet kalkun
Forvarm ovnen til 165°C.Rens kalkunen (fjern indvoldene) og placér kalkunen i en bradepand...
Gulerodspesto
Sådan laver du gulerodspesto Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker. Fyld en gryde...