Video: Skumfiduser - marshmallows
Skumfiduser - marshmallowsKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Vand
-
400 gram Sukker
-
1 stk Vanillestang
-
20 stk Husblas
-
200 gram Flormelis
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Bring vand og sukker i kog i en gryde.
Kom vanillekornene fra de flækkede vanillestænger i vandet.
Lad det koge i 20 minutter. (Til 110 grader C.)
Kom husblassen i og rør rundt indtil det hele er smeltet.
Tag det af varmen og lad det køle af i 10 minutter (til 100 grader).
Læg et tykt lag flormelis i bunden af en bradepande.
Pisk sukkermassen med en røremaskine eller håndmixer.
Pisk i laaang tid. Indtil det er meget tykt.
Der skal både piskes luft ind og det skal køle af.
Jeg pisker ca. et kvarter med min Kitchenaid ved næsthøjeste indstilling.
Hæld sukkermassen over i bradepanden med flormelisen.
Bred det ud i et jævnt lag. Ca. 2 - 2 1/2 cm tykt.
Strø mere flormelis ud over sukkermassen.
Lad den køle af til det er helt koldt.
Vend den evt. ud på et bord.
Del den så op i tern ved at klippe med en saks eller ved at skære med en olieindsmurt kniv. En rund pizzakniv kan også bruges.
Noter Jeg har prøvet at lave dem med mange forskellige slags saft.
Hindbærsaft, appelsinjuice, gulerodssaft og løgsaft.
Jeg vil ikke anbefale løgsaften!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøntsagsdip med karry
Hak agurk og forårsløg. Bland alle ingredienserne sammen. Lad dippen stå i køleskab natten...
Gratineret blomkålsfad
Del blomkålen i buketter og kog dem i 5 min. Snit bladsellerien fint og kom den ned i blom...
Kanelsnurrer
KanelsnurrerTænd ovnen på 200 grader. Hæld mælk i en skål og opløs gæren i. Kom smør,...