Video: Pinjesmåkager med marcipan
Pinjesmåkager med marcipanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Pinjekerner
-
2.5 deciliter Sukker
-
50 gram Marcipan
-
1.5 tsk Revet citronskal
-
1 tsk Vanillesukker
-
3 stk Æggehvide
-
3 deciliter Hvedemel
-
0.5 tsk Bagepulver
-
0.3 tsk Bordsalt
-
1 deciliter Flormelis
Forvarm ovnen til 175°C. Dæk to bageplader med bagepapir. Blend halvdelen af pinjekernerne og de 4 næste ingredienser i en blender. Overfør blandingen til en skål. Tilsæt æggehvider og pisk med en elpisker, til blandingen er jævn. Pisk mel, bagepulver og salt sammen i en lille skål. Tilsæt til pinjeblandingen og pisk dejen til den er jævn. Form dejen til små kugler og placér dem på bagepladerne. Pres resten af pinjekernerne ned i oversiden af kuglerne, således at der dannes småkager dækket af pinjekerner. Bag småkagerne, en bageplade ad gangen, i 20 min. Lad dem afkøle og pynt dem med flormelis.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gedde med salsa verde
Rengør fisken for indvolde og skæl. Kog fisken i vand sammen med hvidvin, gulerod, selleri...
Bagt æblekage med kanel
Tænd ovnen og indstil den på 175 gr. Skræl æblerne, skær dem i både og fjern kernehuset. L...
Rødspættefilet med krydderurtesauce
Fold rødspættefileterne sammen på langs med skindsiden indad. Damp løgene klare i smør. Læ...