Video: Piccalilli-relish
Piccalilli-relishKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
25 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Bordsalt
-
4.5 deciliter Vand
-
1 kg Broccoli
-
1 kg Agurk
-
1 kg Skalotteløg
-
275 gram Sukker
-
3 tsk Sennepspulver
-
1.5 tsk Ingefær
-
1.5 deciliter Eddike
-
50 deciliter Hvedemel
-
2 spsk Gurkemeje
Opløs saltet i vandet.
Del broccoli i buketter, skær agurkerne i skiver og pil og halver skalotteløgene.
Anbring grøntsagerne i vandet, læg låg på og lad dem stå i 24 timer.
Hæld herefter vandet fra grøntsagerne.
I en stor gryde blandes sukker, sennepspulver og ingefær med 5/6 af eddiken.
Rør salt samt grøntsager i, bring det i kog og lad det simre i 20 min.
Bland mel og gurkemeje med det resterende eddike.
Rør dette i grøntsagsblandingen.
Bring det i kog og kog et par minutter.
Hæld blandingen i steriliserede konservesglas.
I en stor gryde hældes vand, til den er halvt fuld.
Vandet bringes i kog.
Anbring relish-glassene i gryden med lidt mellemrum, fyld herefter vand i gryden, således at glassene er helt dækket.
Kog i 15 min.
Tag glassene op af gryden og lad dem afkøle på et håndklæde eller lignende.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmums
Sådan laver du en skøn variant af kartoffelmos Skræl kartoflerne, skær dem ret småt og kog...
TIMIANGRØNSAGER
Lad smørret smelte i en sautérpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits guler...
Hindbærmilkshake
HindbærmilkshakeHindbærrene blendes.Tilsæt yoghurt, sukker og is og blend alle ingrediense...