Video: Piccalilli-relish
Piccalilli-relishKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Tilbehør
11
Tilberedningstid
25 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
500 gram Bordsalt
-
4.5 deciliter Vand
-
1 kg Broccoli
-
1 kg Agurk
-
1 kg Skalotteløg
-
275 gram Sukker
-
3 tsk Sennepspulver
-
1.5 tsk Ingefær
-
1.5 deciliter Eddike
-
50 deciliter Hvedemel
-
2 spsk Gurkemeje
Opløs saltet i vandet. Del broccoli i buketter, skær agurkerne i skiver og pil og halver skalotteløgene. Anbring grøntsagerne i vandet, læg låg på og lad dem stå i 24 timer. Hæld herefter vandet fra grøntsagerne. I en stor gryde blandes sukker, sennepspulver og ingefær med 5/6 af eddiken. Rør salt samt grøntsager i, bring det i kog og lad det simre i 20 min. Bland mel og gurkemeje med det resterende eddike. Rør dette i grøntsagsblandingen. Bring det i kog og kog et par minutter. Hæld blandingen i steriliserede konservesglas. I en stor gryde hældes vand, til den er halvt fuld. Vandet bringes i kog. Anbring relish-glassene i gryden med lidt mellemrum, fyld herefter vand i gryden, således at glassene er helt dækket. Kog i 15 min. Tag glassene op af gryden og lad dem afkøle på et håndklæde eller lignende.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizzabund af kartoffel
Pizzabund af kartoffelPisk kartoffelmospulver, vand, tomatketchup og æg godt sammen i en s...
Fransk nougat
Rist nøddekernerne på en tør pande og gnid de brune hinder af. Rør sukker, salt, honning o...
Snasket brunsviger
Opløs gæren i lunken mælk og bland alle ingredienser til dejen godt. Reguler mel mængden e...