Video: Saltbagte kartofler med pesto
Saltbagte kartofler med pestoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
Tilbehør
-
1 kg Nye kartofler
-
2 spsk Groft salt
-
2 spsk Olivenolie
-
1 pakke Frisk basilikum
-
50 gram Pinjekerner
-
1 fed Hvidløg
-
50 gram Parmesan ost
-
5 spsk Olivenolie
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Saltbagte kartofler
Forvarm ovnen til 200°C.
Vask kartoflerne grundigt, men lad skindet blive på.
Dup dem tørre med et viskestykke.Gnid kartoflerne med olivenolie og derefter med groft salt, så de er jævnt dækket.
Saltbagning:
Fordel kartoflerne på en bageplade, så de ikke rører hinanden.
Bag kartoflerne i ovnen i 30-40 minutter, eller indtil de er møre, når du stikker en gaffel i dem.
Saltlaget vil hjælpe med at holde på fugten og give en let sprød overflade.
Urte-Pesto:
Blend basilikum, pinjekerner, hvidløg, parmesanost og olivenolie sammen i en foodprocessor, indtil konsistensen er glat. Smag til med salt og peber.
Servering:
Server de varme, saltbagte kartofler med pestoen ved siden af.
Velbekomme.
De saltbagte kartofler egner sig perfekt som tilbehør til grillet lammekølle eller grillet svinemørbrad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Anaconda
Hæld likørerne på is i et whiskeyglas. Top med flødeskum og cayennepeber og server.
Mokka-is
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.Pisk kaffen i.Pisk fløden til skum og vend den i...
Havrebrød med kvark
Havrebrød med kvark, fremgangsmåde:Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandin...