Video: Risgratin
RisgratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Parboilede ris
-
5 deciliter Vand
-
1 stk Porre
-
200 gram Røget medisterpølse
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Æggeblomme
-
2 spsk Sød sennep
-
2 stk Æggehvide
-
0.5 tsk Køkkensalt
Kog risene i letsaltet vand efter anvisning på emballagen sammen med snittet porre. De kogte ris og porreskiver kommes i et ovnfast fad. Røget medister skæres i strimler og blandes med risene. Fløden piskes stiv. Æggeblommer og sennep tilsættes, og der piskes yderligere. Æggehvider piskes stive og tilsættes sennepsblandingen. Der tilsættes salt. Sennepsblandingen blandes sammen med risblandingen og det hele vendes godt. Retten stilles i ovnen ved 225°C i 12-15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Crostini med tapenade
Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med...
Suppe med vintergrøntsager
Opvarm olien i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt grofthakket løg og svits, til...
Østerssuppe med friturestegte porrestrimler
Skær halvdelen af porrerne i skiver og derefter på langs i små strimler. Opvarm olien t...