Video: Revelsben-Spareribs
Revelsben-SpareribsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 kg Revelsben
-
1 liter Vand
-
2 stk Laurbærblad
-
2 stk Løg i både
-
10 stk Hele peberkorn
-
1 tsk Groft salt
Dressing
-
200 gram Purerede tomater
-
2 spsk Løg
-
1 spsk Sød chilisauce
-
1 tsk Groft salt
Salat
-
125 gram Iceberg salat
-
75 gram Radicchiosalat
-
300 gram Kogte kartofler
Sådan laver du Revelsben
Kom revelsben og vand i en gryde og bring det i kog. Skum suppen.
Skær 2 løg i både. Tilsæt laurbærblad, løgene, sorte peberkorn og groft salt til suppen.
Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time. Marinade/(Dressing) til pensling:
Rør purerede tomater sammen med fintrevt løg, sød chilisauce og salt.
Tag revelsbenene op af suppen og lad dem dryppe godt af. Pensl revelsbenene med marinaden og læg dem på en bagerist med en bradepande under. Steg revelsbenene midt i ovnen. Vend dem efter ca. 10 min. Pensl igen med marinaden og steg dem færdige, ca. 10 min. (20 min. i alt). Server resten af marinaden til de stegte revelsben. Salat:
Riv icebergsalat og radicchiosalat grovt og skær kartoflerne i skiver. Anret de to slags salat og kartofler i en salatskål.
Server eventuelt en rød dressing til, eksempelvis dressing med soltørrede tomater.
Tips of Tricks til dine revelsben
Kan du lide at grille, og er vejret til det, så kan du også tænde op under grillen i stedet for ovnen.
Hvis du ønsker en anden marinerede/sauce til revelsbenene, så kan vi anbefale at du ser nærmere på vores Barbeque hot-sauce eller vores opskrift på en nem barbequesauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokokugler
Rør smør og flormelis til en luftig creme. Bland kakao og vaniliesukker i smørcremen. Tils...
Grillet kylling med shiitake-sauce
Hak hvidløg og rosmarin fint. Bland olie, hvidløg og rosmarin i et fad. Skær kyllingen i k...
Vesterhavsgryde
Skræl kartofler og løg og skær dem i ca. 1 x 1 cm store tern. Skold og flå tomaterne og...