En lækker hovedret fra det danske køkken. Du kan lave revelsben på ca. 2 timer 40 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Revelsben-Spareribs

Revelsben-Spareribs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/07-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kan du lide at grille, og er vejret til det, så kan du også tænde op under grillen i stedet for ovnen.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Artusiis med passionfrugtcoulis

Vegetar
Fedtfattig mad

Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vanillesta...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Kærnemælkspandekager

Vegetar

Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål. Pisk olie, kærnemælk, mælk og æg med en g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sprød ovnstegt kyllingebryst

Proteinrig mad
Fjerkræ

Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en skål. I en anden skål blandes c...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag