Video: One pot kylling i karry
One pot kylling i karryKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kyllingefilet
-
1 spsk Karry
-
1.5 deciliter Kokosmælk
-
200 gram Parboilede ris
-
6 deciliter Hønsebouillon
-
50 gram Parmesan ost
-
1 spsk Hvidvinseddike
-
200 gram Gulerod
-
200 gram Broccoli
-
2 stk Løg
-
2 fed Hvidløgs fed
-
1 spsk Olie
-
0.5 tsk Paprika
-
0.5 tsk Stødt spidskommen
-
4 stk Naanbrød
One pot kylling i karry
Skær kyllingen i mindre stykker og put dem ned i gryden sammen med løg, karry, hvidløg og lidt olie.
Kog vand til bouillonterningen og fordel terningen i 6 dl vand.
Tilsæt også paprika og spidskommen.
Tænd ovnen på 100 grader varmluft og læg naanbrødet ind med det samme.
Svits gulerødder og ris i gryden i 1 minut, inden bouillonvandet og kokosmælken kommes i.
Få det til at koge mens retten omrøres.
Hold retten kogende ved middel varme under låg i 15 minutter.
Tilsæt hvidvinseddike og put herefter broccoli i.
Retten tages af blusset, og parmesanosten drysses henover.
Servér din one pot kylling med naanbrødet.
Velbekomme!
Et godt alternativ til kødet
I stedet for kyllingefileter kan du også bruge kyllingelår, som giver en anelse anden oplevelse i retten.
Derudover vil vi varmt anbefale vores favorit kylling i rød karry, som eksempelvis indeholder en del mere sauce end one pot kylling i karry.
Et godt tip
Hvis de fire stk. naanbrødet ikke er en mulighed, kan det naturligvis erstattes med to stk. flute.
En anden oplagt opskrift
Hvis kylling i gul karry er for oplagt, så kan vi varmt anbefale vores opskrift på Kylling i rød karry, som samtidig også er lige så lækker og velsmagende, hvis ikke mere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk hvedebrød på surdej
Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk i...
Schnitzel med parmesan
Bank kødet, vend det i parmesanost og steg det gyldent i smørret. Krydr med salt og peber....
Stuvet hvidkål
Sådan laver du stuvet hvidkål Fjern de yderste blade fra hvidkålen samt roden. Kålen skyll...