Video: Stegt grønkål vendt i sesamfrø
Stegt grønkål vendt i sesamfrøKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Grønkål
-
2 fed Hvidløg
-
5 spsk Sesamfrø
-
1 stk Lime
-
5 spsk Olivenolie
Stegt grønkål vendt i sesamfrø
Varm olien på en pande og tilsæt kålen i mindre stykker. Hvis kålen kommer fra frost, så tilføj først det hakket hvidløg og sesamfrø, når kålen er optøet på panden. Hvis kålen derimod er frisk, så kog først kålen i nogle minutter i noget vand og svits derefter kålen på panden sammen med hvidløget, olien og sesamfrøene.
Når stykkerne af grønkål er godt gennemstegte og ser sprøde ud, skal de hældes ned i en skål, hvor salt, peber og limesaft tilføjes og smages til.
Velbekomme!
Tips
Man kan sagtens erstatte grønkållen med andre typer kål som spidskål eller blomkål. Det vigtigste er tilberedningen, og at de forskellige kål bliver krydret tilstrækkeligt.
Andre oplagte opskrifter
Er man mere til grønkål som chips? Så tøv ikke med at prøve vores opskrift på grønkålschips, som ligeldes er super lækre og fungerer som godt tilbehør til en hovedret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vild grydesteg med mos og waldorfsalat
Sådan laver du Vild grydesteg med mos og waldorfsalatAlle ingredienser, der skal koges bla...
Sardiner med fyld
Opvarm ovnen til 175°C. Rens og forbered sardinerne hvis de ikke allerede er renset. Hoved...
Omelet med krydret pølse
Steg kartofelskiverne gyldne i smør på en pande. Tilsæt pølseskiverne og steg et par min....