Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 936 calories 92.075 carb 48.71275 fat 24.45 fiber 52.78125 protein 12.261925 fat 32.1825 sugar

Video: Dyrekølle af rådyr med vildtsauce

Dyrekølle af rådyr med vildtsauce

Dyrekølle af rådyr med vildtsauce

Dyrekølle af rådyr med vildtsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Du kan med fordel tilføje ribsgele til saucen, eller erstatte sukkeret med ribsgele. Det giver en dejlig blød og rund smag til din dyrekølle.


Alternativt til ovenstående sauce kan du prøve denne vildtfond.


Hvis du vil byde dine middagsgæster på en lækker dessert, er her en god opskrift på æbletærte med crumble

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Butter Chicken Masala

Stærk mad
Kødretter
Fjerkræ

1. Krydr kødet med garam masala og lidt salt. Varm en gryde eller sauterpande og smelt 1 s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2588
Opskrift

Rodfrugtsauté med balsamico og timian

Vegetar

Skær rodfrugterne i stykker på 1x1 cm. Svits dem i smør tilsat timian. Mens rødderne sv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1423
Opskrift

Chokoladeparfait med cacaopulver

Vegetar

OBS! Laves helst dagen før. Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1406

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag