Video: Gaufrettes
GaufrettesKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 deciliter Piskefløde 38%
-
120 gram Smør
-
8 stk Æggeblomme
-
400 gram Hvedemel
-
1 spsk Stødt anis
-
1 stk Citron
-
1.2 tsk Salt
-
12 stk Æggehvide
-
150 gram Sukker
Varm fløden op og smelt smørret heri.
Tag blandingen af varmen og køl den let af.
Rør æggeblommerne i blandingen, sigt melet i og vend det godt sammen.
Vaflerne krydres, som man har lyst, med enten kanel, anis eller nelliker.
Riv skallen af citronen og pres saften. Tilsæt citronsaft og skal efter smag.
Pisk æggehviderne hvide og luftige med sukkeret og vend det forsigtigt i blandingen.
Lad dejen trække, før den hældes på et vaffeljern og bages til de lækreste vafler.
Den kan også bages som vist på billedet i en pande til amerikanske pandekager.
Server vafler/pandekager lune med friske bær, f.eks. blåbær, og evt. stænk af en hurtigkogt lage af sukker, vand, citrusskal og krydderier efter smag.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt skinke med senneps- og ribsglasur
Placér en bradepande i nederste trediedel af ovnen, som forvarmes til 170°C.Pisk ribsgele,...
Gammeldags hjemmelavet rødkål
Gammeldags hjemmelavet rødkålFjern de yderste blade fra rødkålen. Snit derefter rødkålen f...
Græsk nytårskage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform grundigt.Pisk smør og sukker sammen i en sk...