Video: Grillede majs med chilismør
Grillede majs med chilismørKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
4 stk Majskolbe
-
4 stk Små stærke chili
-
1 pose Frisk koriander
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
-
2 fed Hvidløg
Grillet majs med chilismør
Start med at klargør smøren til din majskolbe.
Det gør du ved at blande smør op i en skål, hvorefter du tilsætter hakkede koriander, chili, pressede/revet hvidløg, salt og peber.
Lad skålen stå lidt, mens du griller kolberne.
Afklæd majskolberne, så blade er fjernet.
Læg derefter majskolberne på en varm grill.
Når de har grillet lidt, server da med smør oven på, så det smelter.
Din ret er nu færdig - velbekomme!
Er du vild med majskolber og sommermad generelt? Dine majskolber kan fungere som en typisk forret, hvorefter du severer måltidets hovedret - eksempelvis: Grillet makrel med timian eller grillet lammekølle med salat af kartofler, bønner og champignon.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grahamsboller - skolebrød
Lun vandet og opløs gæren heri.Tilsæt salt, sukker og grahamsmelet. Ælt alt dette godt sam...
Yoghurt mousse med abrikos sauce
Strø gelatine over 1/4 af mælken i en lille skål og lad det trække i et minut.Skrab frøene...
Amerikansk chokoladekage
Svampet og syndig amerikansk chokoladekageStart med at opvarme ovnen til 175 grader varmlu...