Video: Hjemmelavet guf
Hjemmelavet gufKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Sukker
-
1 deciliter Vand
-
100 gram Pasteuriseret æggehvide
-
50 gram Glukosesirup
-
5 spsk Jordbærmarmelade
Hjemmelavet guf
Start med at find en gryde frem.
Put vand og sukker i, og bring det i kog.
Kog det kun i 2-3 minutter, før du tager gryden af blusset.
Lad det køle af, og gå videre med de andre dele i opskriften.
Pisk nu æggehviderne fra dine ca. 3 æggehvider med en køkkenmaskine (mixer eksempelvis), indtil massen er blevet stift.
Put så glukosesiruppen ned til den piskede æggehvide.
Pisk igen - denne gang i 5-9 minutter.
Du stopper, når du synes, guffen har den rette konsistens.
Med denne fremgangsmåde har du lavet en traditionel, hvid guf.
Du kan følge præcis samme fremgangsmåde som ovenstående, men derefter til sidst tilsætte jordbærmarmelade - og så har du en jordbærguf i stedet for, som kan holde sig i flere dage i køleskabet.
Din hjemmelavet guf er nu færdig, og du kan nyde den oven på en lækker is. Velbekomme!
Tips til hjemmelavet guf:
Selvom vi ikke dømmer nogen, skal man være en gedigen sukkergris for at spise guf rent (selvom det jo smager godt) - så det er naturligvis oplagt, at du finder en god is, som du kan putte guffen ovenpå. Og det er her, at vi gerne vil slå et propert slag for, at den is, du skal vælge, er disse to opskrifter: hjemmelavet is og Parfait - grundopskrift til hjemmelavet is.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tacos med kylling
Grove sener og hinder skæres af kyllingefileterne. Lad halvdelen af smørret blive gyldent...
Napolitansk Pizzadej
Trin 01: Tilsæt vand og gær i en skål, bland indtil gæren er opl&...
Godt landbrød uden æltning
gær, vand, olie, salt og sukker blandes grundigt og alt opløses.tilsæt havregryn og eventu...