Video: Uramaki Sushi
Uramaki SushiKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
250 gram Sushiris
-
200 gram Tun
-
1 stk Avocado
-
1 stk Agurk
-
1 stk Mango
-
1 pakke Røget laks
-
1 pakke Noritang
-
0.5 deciliter Sesamfrø
-
1 flaske Sojasauce
-
1 pakke Wasabi
-
1 glas Syltet ingefær
Uramaki sushi
Skær agurk, avocado og mango i aflange stykker.
Skær den røgede laks og tunfileten ud - også i aflange stykker.
Find din sushimåtte frem og læg et stykke husholdningsfilm ud over den.
Find risene frem - et godt tip kan være at have en lille skål med vand stående, hvor du kan dyppe fingerene i inden du tager ris, for så klistrer de ikke.
Fordel risene ud over måtten med våde fingre, og tryk dem godt sammen.
Find tangen frem, og læg en plade ud over risen.
Læg fyldet i en lige linje på midten af tangen - du bestemmer helt selv, hvad der skal i og du kan kombinere det præcis som du har lyst til.
Agurk, avocado, smørreost og laks.
Eller mango, tun og avocado.
Eller en helt anden blanding.
Rul måtten lige så stille og roligt, så du ender med at have en aflang pølse.
Tryk sammen om måtten undervejs.
Rul måtten ud - og du har nu rullet en uramaki sushi rulle.
Find sesamfrøene frem og vend rullen i dem.
Gentag processen, så du har flere forskellige ruller.
Find et skærebræt frem, og læg rullerne på dem.
Med en skarp kniv, skær dem i skiver - cirka 8 skiver pr. rulle.
Tip: Dyb kniven i vand så den er fugtig inden du skærer rullen ud - for så klistrer risen ikke til den.
Du har nu lavet uramaki sushi - eller inside out sushi, som det også kaldes.
Server din sushi med sojasauce, wasabi og syltet ingefær.
Velbekomme - nyd din uramaki sushi.
Sushi i alle former og farver
Sushi er en utrolig populær spise - verden over. Og den kommer i utroligt mange afskygninger.
Det betyder, at du kan afpasse den til dine egne ønsker - og den kan sagtens laves vegansk eller vegetarisk, hvis det er det, du er ude efter.
Prøv for eksempel at lave maki sushi også.
Sushiris
Sushirisene er lidt specielle - og smager jo faktisk lidt sødt. Find opskriften på, hvordan du laver dem her.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amagergryde med kål og kartofler
Fremgangsmåde: Amagergryde med kål og kartofler.Løgene hakkes, kartoflerne skæres i skiver...
Mangosorbet med citron
Mangosorbet med citronVand og sukker koges i en lille gryde til sukkeret er smeltet. Sukke...
Brunsviger - Radza
Margarine smuldres i melet. Sukker, kardemomme og salt tilsættes. Gæren udrøres i den lunk...