Video: Råsyltede rabarber
Råsyltede rabarberKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Rabarber
-
0.5 stk Vanillestang
-
100 gram Sukker
-
1.5 deciliter Vand
Råsyltede rabarber
Vask dine rabarber grundigt, og se efter, om der er noget, der skal fjernes.
Skær dem herefter i tynde skiver, og put dem ned i et glas eller skål.
Gå nu videre med vanillestangen, og skrab kornene ud.
Tag nu en gryde og put sukker, vand, vanillekorn samt vanillestangen ned i gryden, og bring det i kog.
Gryden tages af blusset, når sukkeret er opløst, og her fjerner man også vaniljestangen.
Sukkermassen hældes nu over rabarberen, og herefter sættes glasset eller skålen i køleskabet i 24 timer, før det kan bruges.
Velbekomme!
Nyd den råsyltede rabarber som tilbehør til enten en dejlig nøddelagkage eller vanilleis. Drik eventuelt en dejlig lemonade til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunwok med grøntsager
Kalkunwok med grøntsagerSkær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og ch...
Bagte jordskokker med grønkålssalsa
Bagte jordskokker Ovnen tændes på 230 grader Jordskokkerne skrubbes med en stiv...
Rabarber- og jordbærgrød
Rabarber- og jordbærgrødKom rabarber, jordbær og rosiner i et ildfast fad. Drys sukke...