Sommer Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 33 calories 97.37 carb 42.6475 fat 25.975 fiber 62.37625 protein 6.352 fat 14.5675 sugar

Video: Gratineret kyllingbryst

Gratineret kyllingbryst

Gratineret kyllingbryst

Gratineret kyllingbryst
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

22


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 25/11-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave

Kødretter

Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4951
Opskrift

Stegt due med salat

Fjerkræ

Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. Til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3182
Opskrift

Flødekogte gulerødder

Vegetar

Skær gulerødder i passende skæve stykker og "smørkog" dem i en gryde, til de begynder at a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2457

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag