Video: Gratineret kyllingbryst
Gratineret kyllingbrystKøkken:
Ingredienser:
Dansk
22
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 spsk Olie
-
1 stk Hakket porre
-
2 stk Gulerod i skiver
-
2 spsk Sojasauce
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
8 spsk Revet ost
-
2 spsk Rød chili
-
4 stk Bagekartoffel
-
1.2 stk Hovedsalat
-
200 gram Cherrytomat
-
3 deciliter A38
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1.2 deciliter Chili sauce
-
1.2 deciliter Sød chilisauce
-
2 tsk Karry
-
1.2 tsk Paprika
-
2 tsk Dijonsennep
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Maizena
Start med at tænde ovnen på 225 grader.
Skyl og skær kartoflerne i både, krydder dem med salt, peber og paprika.
Læg kartoflerne på bagepapir og sæt dem i ovnen.
Kyllingebrysterne skæres i tynde skiver og ristes på en pande tilsat olie og sojasauce.
Gulerødder og porre tilsættes og det hele simrer ca. 5 min.
Saucen blandes og hældes over kyllingen.
Retten gives et kort opkog, hvorpå det hældes i et ovnfast fad.
Drysses med den søde chili og reven ost.
Sættes i ovnen ca. 5 min. til osten er smeltet.
Salaten laves af de grøntsager, som man bedst kan lide og serveres sammen
Serveringsforslag:
Serveres med bådkartofler, cremet dijonsauce, salat og sherrytomater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...
Stegt due med salat
Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. Til...
Flødekogte gulerødder
Skær gulerødder i passende skæve stykker og "smørkog" dem i en gryde, til de begynder at a...