Video: Kartoffelpizza med pesto
Kartoffelpizza med pestoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
5 stk Kartofler
-
1 stk Pizzadej
-
3 spsk Grøn pesto
-
0.5 stk Rødløg
-
250 gram Mascarpone
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
-
5.1 stk Rucola
Kartoffelpizza med pesto
1. Tænd ovnen på 250 grader.
2. Skær kartoflerne i tynde skiver - et mandolinjern er en fordel i den proces, selvom det kan gøres uden.
3. Smør pesto ud på din pizzabund, hvorefter du lægger kartoffelskiverne ud på hele pizzaen, så den dækkes af dem.
4. Fordel mascarponecremen ud over kartoffelskiverne og dosér ligeledes 5-10 tynde skiver rødløgsringe. Krydr med salt og peber.
5. Bag pizzaen i ovnen i 15 minutter, til den er gylden og sprød.
6. Pizzaen er nu færdig. Læg rucolastilke ud over den færdigepizza.
Velbekomme og nyd din lækre kartoffelpizza med pesto.
Kartoffelpizzaen er en yderst lækkert pizzavariant uden kød, som på grund af dens simple antal råvarer oftest spises af unge som gamle. Dog kan vi også varmt anbefale at tilsætte kød af forskellige arter til pizzaen. Et eksempel på det er serrano- eller parmaskinke, som faktisk bare kan tilføjes til ovennævnte liste af ingredienser på pizzaen uden yderligere ændringer. Værsgo - så har du en ny og spændende variant af kartoffelpizzaen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk karry ret
Brun kyllingeternene i olie i en wok eller stor dyb stegepande tilsæt løg hvidløg karry in...
Efterårskødgryde
Skær oksekødet i mundrette tern. Brun kødternene på en pande i margarine. Krydr med hvid p...
Valnøddesnaps
ValnøddesnapsDen bedste smag fås med umodne valnødder. Da de indeholder en kraftigt f...