Video: Kanelsnegle med marcipan
Kanelsnegle med marcipanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
14
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 Mælk
-
25 gram Gær
-
250 gram Hvedemel
-
2 Æg
-
1 tsk Stødt kanel
-
1.2 tsk Stødt kardemomme
-
25 gram Salt
-
50 gram Sukker
-
125 gram Smør
-
75 gram Marcipan
-
75 gram Brun farin
-
2 spsk Rørsukker
-
75 gram Flormelis
-
2 spsk Vand
Gærdej
Start med at lune mælken og smuldr gæren i. Rør sammen. Tilsæt halvdelen af melet i lidt ad gangen or rør. Tilføj nu 1 æg, ½ tsk kanel, kardemomme, salt og sukker. Tilføj 50 gram af smørret i små tern. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen.
Ælt nu dejen, til den er smidig og glat. Lad den hæve tildækket i ca. 25 minutter - gerne et lunt sted.
Marcipanremonce
Riv din marcipan på et rivejern – brug den fine side. Pisk marcipanen sammen med 75 gram smør, farin og ½ tsk kanel.
Drys mel på bordet og rul dejen ud med en kagerulle til et rektangel (20/25 x 30/35 cm) med en tykkelse på ca. ½ cm.
Fordel din remonce ud på dejen i et jævnt lag. Rul dejen stramt sammen, og skær den ud i lige tykke skiver.
Placer sneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-25 minutter.
Pensling og pynt
Pensl alle sneglene med 1 sammenpisket æg og drys et tyndt lag rørsukker ovenpå.
Bag sneglene i ovnen på 200° grader i ca. 10 minutter eller til de er gyldne.
Afkøl helt og rør imensflormelis og vand til en tyk glasur. Dekorér kanelsneglene med glasuren.
Så er dine kanelsnegle med marcipan klar – velbekomme.
Vil du prøve noget nyt? Det er muligt også at lave vafler til aftensmad. Det kan stærkt anbefales.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller med hvede og rug
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid. Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i...
Lækre drømmemuffins
Rør margarine og sukker godt sammen. Rør 1 æg i ad gangen og tilsæt essens og mel. Derefte...
Braiseret hjertesalat
Forvarm ovnen til 200°C. Trim salaten og fjern misfarvede blade. Læg salathovederne tæt...