Video: Palles pølsegryde
Palles pølsegrydeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kartofler
-
1 stk Løg
-
8 stk
-
2 spsk Olie
-
0.5 spsk Paprika
-
1 dåse Koncentreret tomatpure
-
2 deciliter Sødmælk
-
0.25 tsk Køkkensalt
-
0 Peber
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Frisk purløg
Skræl kartoflerne.
Skær dem i kvarte.
Kog dem i ca. 15 min.
Pil og hak løget.
Skær pølserne i skiver.
Varm olien i en stor gryde.
Steg løgene i olien, til de er næsten gennemsigtige.
Tilsæt paprika og pølser.
Steg det i 5 min.
Kom kartofler, tomatpure og mælk i gryden.
Lad det småkoge under låg i 15-20 min. til kartoflerne begynder at koge ud.
Til sæt salt og peber.
Kom fløden i og kog retten et par min.
Drys med klippet purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gifler med skinke og ricotta
Sådan laver du Gifler med skinke og ricotta1. Bland ingredienserne til dejen (smør, gær, m...
Pasta med blåmuslinger i cider
Kog rejerne i velsaltet vand: kom dem i det spilkogende vand, kog op og køl dem af i vande...
Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinat
Opvarm vand med olivenolie, citronskal, hakket oregano og citronsaft. Når det koger, hælde...