Video: Vegansk irsk simreret
Vegansk irsk simreretKøkken:
Ingredienser:
Andet
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
150 gram Bladselleri
-
1 stk Løg
-
4 fed Hakket hvidløg
-
0.5 deciliter Hvedemel
-
5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
0.5 liter Porter øl
-
3 stk Gulerod
-
2 stk Pastinak
-
225 gram Svampe
-
1 dåse Tomatpure
-
2 stk Laurbærblad
-
2 spsk Brun farin
-
1 tsk Tørret timian
-
1 tsk Salt
-
0.5 tsk Friskkværnet peber
Vegansk irsk simreret
Sæt en mellemstor gryde over mellemvarme.
Varm olie, og tilføj bladselleri, løg og hvidløg.
Sauter til løgene begynder at brune lidt.
Drys mel over, vend grøntsagerne, så melet dækker.
Steg i cirka et minut.
Tilføj 5 dl. grøntsagsbouillon, og skrab bunden af gryden for evt. fastbrændt mel.
Skræl og skær grøntsagerne i mundrette stykker.
Tilsæt en mørk øl, evt. en guinness, og de resterende grøntsager, tomatpuré og krydderier.
Bring det i kog, og lad retten simre i 10-15 minutter, til grøntsagerne er møre, men ikke bløde.
Stuvningen får en dejlig tyk konsistens, men hvis du foretrækker den tyndere, kan du bare tilføje mere grøntsagsboullion.
Fjern laurbærbladene, og server din veganske irske simreret for dine gæster.
Velbekomme!
Simreretter bliver ofte lavet med kød, men denne veganske irske stuvning, er et virkelig lækkert alternativ til de kødbaserede vinterretter. Hvis du mangler videre inspiration til vegansk mad, kan du kigge på vores opskrift på buddha bowl.
Tip
Hvis du gerne vil give retten et skud proteiner, kan du med fordel tilføje en dåse kikærter eller en blok tofu.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saltkogte kartofler med aioli
Saltkogte kartoflerVask kartoflerne grundigt og lad skindet blive på.Fyld en stor gryde me...
Farserede agurker
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.Stykkerne udhules med...
Tarteletter med høns i asparges
Tarteletter med høns i aspargesKom kyllingbrysterne i en gryde med vand og bouillonterning...