Video: Stegt due med salat
Stegt due med salatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olivenolie
-
4 stk hel due
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
1 bdt Frisk timian
-
2.5 deciliter Vand
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 tsk Dijonsennep
-
1 bdt Frisk persille
Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. Tilsæt hvidvin og timian og lad det simre 2 - 3 minutter. Tilsæt vand og lad det simre yderligere under låg 10 - 12 minutter, eller til duerne er møre. Vend duerne undervejs. Sigt fonden og kog den med fløde og sennep. Smag til med salt, peber og masser af hakket persille. Parter duerne og anret dem på fire tallerkener ovenpå lidt frisk rucolasalat og ved servering kommes den gode sauce henover.
Kartofler
Spørgsmål:
Kan man bruge andet end vin til retten ?
Svar:
Hej, hvis du ikke vil bruge vin kan du f.eks bruge hønsebouillion , men det bliver ikke det samme uden
Mvh Tomas
opskrifter.dk
30/10-2012 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodsmuffins
Sådan laver du gulerodsmuffins Varm vandet lidt op i en elkeddel. Hæld vandet og rosinern...
Taco med oksekød
Brun oksekød, tilsæt krydderiblandingen og lad fedtet fordampe. Tilsæt lidt vand og lad re...
Dansk gullasch
Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...