Video: Vegansk banankage
Vegansk banankageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
12
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Banan
-
2 deciliter Hvedemel
-
2 tsk Vanillesukker
-
1 tsk Kardemomme
-
0.5 deciliter Rørsukker
-
1 deciliter Mandelmælk
-
50 gram Mørk chokolade
-
1 knsp Salt
Tilbehør
-
150 gram Mørk chokolade
-
150 gram Plantesmør
-
120 gram Flormelis
-
2 spsk Kakao
Vegansk banankage
Ovnen forvarmes til 180 grader varmluft.
De modne bananer moses på et spækbræt, med en gaffel.
Mel, bagepulver, vaniljesukker og kardemomme blandes i en skål.
Mandelmælk og bananmos tilsættes og blandes godt.
Tilsæt salt og hakket chokolade.
Dejen hældes i en 20 x 20 form, beklædt med bagepapir og bages i ovnen i cirka 20 minutter.
Frosting
Smelt chokoladen.
Pisk smørret med en elpisker til det er blødt.
Bland sammen med flormelissen og kakaoen.
Den smeltede chokolade tilsættes, og det hele piskes ensformigt.
Frostingen smøres på banankagen når den er afkølet.
Server din veganske banankage, enten lun eller kold.
Velbekomme!
Vidste du at...
Banankage er en perfekt måde at få brugt sine overmodne bananer. Du kan ligeledes bruge dem til veganske bananpandekager eller i en milkshake med banan. Når bananerne er ekstra modne giver de en rigtig god sødme. Det er en perfekt måde at tilføre sødme til retter uden at tilføje sukker.
Flere veganske kager
Du må heller ikke gå glip af vores lækre veganske kanelsnegle eller vores svampede veganske gulerodskage!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede cheeseburgere
Grillede cheeseburgereVask og skær tomat i skiver. Vask også salatbladene og læg begge del...
Pastasalat med laks
Pastasalat med laks Bring vand i kog. Tilsæt salt og pasta og kog pastaen efter anv...
Mac and cheese
Sådan laver du Mac and CheeseKog pastaen i rigeligt saltet vand. Lav en bechamel ved at...